Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Pročitajte više na Izjava o kolačićima Ne slažem se

Dosadašnji uspjesi

Naš stalni rast i doprinos ribarskom sektoru

RZ Adria

Dosadašnji uspjesi

Naša je Zadruga 2017. započela izvoz morskih organizama u četiri europske zemlje, zbog čega je njezin prvokup narastao za 73%, dok je iskrcaj u luci narastao za 58%. Za izuzetno malo društvo uspjeli smo tada preraditi 20 tona morskih organizama i time polučili velik uspjeh.

Naša zadruga od 2017. posjeduje mogućnost ne samo prihvata već i prerade ribe na svega 50 metara udaljenosti. u 2018. održali smo prvu aukciju ribe na kojoj su sudjelovali predstavnici restorana, hotela, trgovačkih lanaca i preprodavači ribe. U posjet nam je iste godine došla ne samo predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović već i delegacija NR Kine zbog moguće suradnje.

Navedene smo godine realizirali i dva projekta putem Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo, promijenili sidrene blokove i muringe, a ribarnica je počela s cjelogodišnjim radom i povećanom ponudom (marinirani inćuni, srdele, uzgoj i sl.)

/