Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Pročitajte više na Izjava o kolačićima Ne slažem se

Akcija čišćenja Ribarske luke Tribunj

Akcija čišćenja Ribarske luke Tribunj

Potaknuti pozitivnim rezultatom dosadašnjih akcija i odazivom volontera, Ribarska Zadruga Adria u partnerstvu sa FLAG-om Galeb organizira jubilarnu 5. Akciju čišćenja Ribarske luke Tribunj, koja obuhvaća lukobran Sv. Nikole i morsko dno.

Vjerujemo da je zajednički angažman ključan kada se radi o budućnosti naše zajednice i očuvanju ovog dijela akvatorija, stoga Vas i ove godine pozivamo da se priključite našoj Akciji, kako bi zajedničkim snagama očistili okoliš i bili primjer generacijama koje dolaze iza nas.

Smatramo da su edukacija i podizanje svijesti o važnosti zaštite okoliša važne preventivne mjere koje je potrebno poduzeti kako bi se smanjio utjecaj otpada na biološku raznolikost morskog ekosustava. Stoga ćemo kroz edukativno-kreativne radionice uključiti ćemo 126-ero učenika Osnovne škole Vodice i područne škole Tribunj.

Program za djecu obuhvaća slijedeće radionice, svaka u trajanju od 20 minuta po grupi.

  1. Edukativna radionica o morskom otpadu
  2. Radionica vezanja konopa
  3. Oslikavanje lukobrana
  4. Radionica „Jedi što vrijedi“
  5. Štafetna utrka razvrstavanja otpada

Tijekom i nakon završetka akcije osigurana je okrjepa za sve sudionike.

Ovim  putem pozivamo Vas da se pridružite Akciji koja je predviđena za utorak 24. svibnja od 8:00-12:00 sati na lukobranu Sv. Nikole.

 

  • Oznake