Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Pročitajte više na Izjava o kolačićima Ne slažem se

INTERNATIONAL FISHING EXPO - BIOGRAD NA...

INTERNATIONAL FISHING EXPO - BIOGRAD NA MORU

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu LOSTURA (FLAG) organizira međunarodni sajam ribarske opreme, strojeva te promocije ribe i plodova mora pod nazivom INTERNATIONAL FISHING EXPO u Biogradu na Moru od 27. svibnja u 11:00 do 29. svibnja u 19:00.

U sklopu najvećeg događaja na području RH u sektoru ribarstva - međunarodnog sajma ribarske opreme, strojeva te promocije ribe i plodova mora pod nazivom INTERNATIONAL FISHING EXPO organiziran je koncert klape "Cambi" 27. svibnja 2016. s početkom u 21:00 sat, te koncert benda Marijan Ban i Diktatori 28. svibnja 2016. s početkom u 21:00h.

Sajam je osmišljen s ciljem promicanja ribarstva, pridonošenjem povećanju potrošnje proizvoda ribarstva te osvješćivanja potrošača o visokoj nutritivnoj vrijednosti proizvoda ribarstva. Svi posjetitelji će imati priliku uživati i u vrhunskim jelima od ribe i plodova mora koje će za posjetitelje sajma pripremati jedni od najpoznatijih MasterChefova Hrvatske. 

  • Oznake