Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Pročitajte više na Izjava o kolačićima Ne slažem se

OTVORENA NOVA TRŽNICA S RIBARNICOM

OTVORENA NOVA TRŽNICA S RIBARNICOM

Dana 05.12.2012 Općina Tribunj proslavila je šestu godišnjicu rada na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća koja je održana u Kulturnom centru Tribunj.

U tom slavljeničkom duhu po prvi put dodijeljene su općinske nagrade za osobite uspjehe u učenju i sportu i to sedmero srednjoškolskih učenika i studenata diplomskih sveučilišnih studija. Plaketu i novčanu nagradu u iznosu od 1.000 kuna primili su Luka Cvitan, Andriana Grubelić, David Jabuka, Jere Perkov, Kristina Perkov, Marin Perkov – Stipičin i Petra Ukić.

"Ovo je prvi put da dodijeljujemo nagrade i baš zato smo se odlučili za mlade ljude koji su budućnost Tribunja” istaknuo je načelnik Damir Pilipac i dodao da "od osnutka  Općina uspješno pokriva izdatke za plaće svojih djelatnika, financira rad udruga i socijalnih programa, a ono što je najvažnije, ulaže značajna sredstva u kapitalne projekte izgradnje objekata i komunalne infrastrukture.” Baš takav jedan kapitalni projekt dovršen je ovo ljeto i danas službeno otvoren u središtu mjesta, a riječ je o modernoj tržnici s ribarnicom.


Svečanoj sjednici vijeća nazočili su Šibensko – kninski župan gospodin Goran Pauk, njegov zamjenik gospodin Zoran Smolić, pročelnica za pomorstvo, promet, otočni i područni razvoj gospođa Jadranka Fržop, načelnici susjednih općina Pirovac i Murter - Kornati gospoda Ante Šparica i Ivan Božikov, gospodin Darko Skračić pročelnik Područnog ureda za katastar Šibenik, direktor Elektre Šibenik gospodin Ozren Nadoveza, župnik Ivan Rojko, predsjednice i predsjednici tribunjskih udruga i klubova te brojni mještani Tribunja.

Po završetku sjednice okupljeni su se uputili u centar mjesta gdje su potom župan Goran Pauk i načelnik Damir Pilipac svečano otvorili novosagrađenu tržnicu s ribarnicom, a koju je potom blagoslovio i župnik.

"Riječ je o kapitalnom ulaganju čija je izgradnja trajala gotovo dvije godine. Projekt je konačno realiziran i za Tribunj je to velik događaj. Napokon imamo moderno izgrađenu tržnicu i ribarnicu koje će ujedno doprinijeti otvaranju novih radnih mjesta u Općini Tribunj” izjavio je kratko načelnik Damir Pilipac.

  • Oznake