Kroz projekt „Zna tribunjska tradicija da je riba delicija“ smo oživili preradu male plave ribe te u paleti naših proizvoda osim zaleđene i očišćene ribe možete pronaći slane srdele i inćune.
U svom sastavu brojimo 4 plivarice od kojih se otkupljuju srdele i inćuni kako bi tijekom cijele godine imali dostupne proizvode morskog ribarstva. Kako od 1. svibnja 2022. na snagu stupa zabrana izlova plave male morske ribe ovaj period smo iskoristili kako bi povećali svoju proizvodnju slanih srdela i inćuna.
Postupak soljenja srdela po tradicionalnoj tribunjskoj recepturi.
Tijekom 4 mjeseca, koliko srdelama treba da dozriju, redovitom kontrolom provjerava se proces zrenja.
Nakon proteka vremena dozrijevanja, srdele se čiste i pakiraju u staklenke te u njihovom okusu i benefitima po zdravlje možete uživati tijekom cijele godine.
Ova delicija može uljepšati svaki stol pa tako i blagdanski, stoga neka i ovaj Uskrs naše slane srdele obogate Vašu trpezu. Dobar tek!