Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Pročitajte više na Izjava o kolačićima Ne slažem se

Suradnja sa Metro Cash & Carry d.o.o.

Suradnja sa Metro Cash & Carry d.o.o.

METRO u Hrvatskoj je počeo poslovati krajem 2001. godine otvorenjem prvoga veleprodajnog centra na zagrebačkom Jankomiru. Danas tvrtka posluje s ukupno deset veleprodajnih centara u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru, Osijeku, Puli, Varaždinu, Poreču i Dubrovniku. Nakon osamnaest godina poslovanja u Hrvatskoj, METRO se pozicionirao kao lider na HoReCa tržištu. Dokaz tomu je konstantan porast broja novih kupaca i poslovnih partnera. Glavni klijenti METRO Hrvatska su mali trgovci, hoteli, restorani i ugostitelji (HoReCa), mala i srednja poduzeća, sve vrste ureda, tvrtki i institucija, kao i samozaposleni profesionalci.
U toj priči i Ribarska zadruga Adria je našla svoje svoje mjesto kao dobavljač smrznutog asortimana. Veleprodajni centar u Zagrebu opskrbljujemo smrznutim očišćenim repovima kozica, repovima škampa, očišćenim oslićima, očišćenim trljama i očišćenim lignjunima. Svaki naš proizvod zadovoljava najviše standarde kvalitete.
U suradnji sa METRO-om omogućavamo pristup domaćim proizvodima ribarstva širem broju kupaca. Proizvodi ribarstva usmjeravaju  se na novo tržište te se preko ove suradnje mogu zadovoljiti potrebe potrošača koji su razvili svijest o važnosti i prednostima konzumiranja domaćih proizvoda ribarstva.
  • Oznake