Kolačići nam pomažu pružiti bolji korisnički doživljaj. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Pročitajte više na Izjava o kolačićima Ne slažem se

Tim RZ Adrie

Tim RZ Adrie čine pet zaposlenika na čelu s upraviteljicom.

Mateja Branica je mjesto upraviteljice preuzela u studenom 2016. godine. Mlada i poduzetna, podigla je Zadrugu na noge i od njenog dolaska komore u pogonu nisu prazne te Zadruga posluje s dobiti. Nakon nje slijedila su nova zapošljavanja. Prva je došla Nada Gašpić kao radnica u preradi. Svojim napornim radom i trudom sad je već poslovođa našeg pogona i vodi maloprodaju u centru Tribunja. Ivana Bračanov je došla kao stručna suradnica u svibnju 2017. godine. Nakon godine dana osposobljavanja dobila je mjesto managerice. Upraviteljica je tako dobila desnu ruku i zajedničkim snagama su se usredotočile na dodatna poboljšanja u poslovanju same Zadruge. Naša luka nebi bila prava luka bez lučkog radnika. Denis Pelaić od lipnja 2018. godine brine o brodovima i vezovima. Kako smo širili preradu, u pomoć nam je stigla Ljiljana Grubelić. Osim što prerađuje svježu ribu, još je suši i soli. Ljiljana je zaslužna za našu solidnu paletu proizvoda. Zadnja koja se pridružila našem timu, no jednako bitna je stručna suradnica Slavica Sladoljev. Ona svojim stručnim vještinama najviše doprinosi provedbi projekata financiranih iz EU fondova.

S obzirom na smjer u kojem je krenuo razvoj Ribarske zadruge Adria uz pomoć kvalitetnog kadra koji smo okupili, predviđamo daljnja poboljšanja poslovanja.

  • Oznake